Graag gebracht.
Met plezier gekregen!

Heb je hulp nodig om boodschappen te doen? Of wil jij gerust iets meebrengen van de winkel voor iemand in je buurt? Met de app van Apporto deel je eenvoudig een boodschappenlijst met elkaar.

Download de app gratis
Met producten van deze winkels:

Maak en deel je boodschappenlijstje

Behoefte aan een helpende hand? Deel je boodschappenlijst met vrienden, familie of mensen in de buurt. Of je nu slecht ter been bent, geen auto ter beschikking hebt of het gewoonweg te druk hebt, zij gaan naar de winkel voor je en brengen de boodschappen aan huis, op het werk of waar je ook wil.

Ga winkelen voor jezelf én een ander

Help je graag iemand? Ga naar de winkel en breng ook de boodschappen mee van iemand in je buurt. De app van Apporto toont je wie hulp kan gebruiken. Het boodschappenlijstje van deze persoon wordt via de app met je gedeeld zodra je aangeeft waar en wanneer je aan het winkelen gaat.

Bied elkaar een oplossing aan

Elkaar helpen en daarbij mensen leren kennen. Met de app van Apporto reik je elkaar zelf oplossingen aan bij het boodschappen doen. Snel, eenvoudig en in alle vertrouwen.

Download gratis

Maak en deel lijsten voor later

Voeg producten toe aan een lijst om later te raadplegen. Maak een lijstje met je favorieten, sla de ingrediënten op voor een recept dat je wil maken of bundel alle inkopen die je nodig hebt voor je verjaardagsfeest. Deel je lijst met andere gebruikers om samen te bewerken.

Volg de status van je bestelling of levering

In de historiek kan je een overzicht vinden van al je eigen winkelaankopen of geleverde boodschappen. Je ziet ook in één oogopslag de aankopen die in behandeling of afgehandeld zijn.

Log probleemloos in met je Xtra account

Met je Xtra-account van Colruyt Group kan je snel, eenvoudig en volledig gratis aanmelden in de app.

Colruyt Group logo